Publicat pe

Arhivă revista Helis 2013 

15 comentarii la “Arhivă revista Helis 2013

 1. Mielul, alb , imaculat, sange, pur, pascal, lumina
  Necredinta, a pierit, sintem, fiice, de harisma,
  Canticelul, cel preasfant, eu, din, inima, il cant…
  Prohodul celui Inviat, toate spun,…
  Eu sint, cel ce-a fost, va fii, sint soare pe pamant.
  Mie, toate mi se-nchina, florile aplecate , frunti rugand.

 2. Va duceti la doctorul Expertiza SANITAS sa va spuna cu ce sinteti, ciorba ori supa de italieni ca dealtminteri o sa muriti cu ce sinteti cu tratament permanent din Aspirina, Paracetamol, Antinevralgic, Algocalmin,Codeina , Penicilina V, Fasconal, Piracetam,Distonocalm, Sedatif PC,Calciu, Magneziu, Zinc,Aspirina Cardio,si ultima din BATRANII Magistraturii taranesti raionale gazetare tabela,ceaiuri rusesti, farmaceutice, comuniste,biologice germane,bitter suedez,siropuri plante.Plafar, Apimondia, Fares, Dorel Plant,Plantavorel, radiologi de lux cercetare inst.Victor Babes.

 3. Cancer.

 4. Sfantul Sigismund Froit si Marta Froit-Chematori de morti, in manta.12 noaptea, noaptea strigoilor.

 5. Citeam psaltirea lui Traian Dorz, a Invierii, a lui David si sfintei Marii, toate cantate per bucati zilnic, candela violet, pahar cu picior sticla,lumanari albe straine.
  Marfurile de export GAL,[GAC], crema din cutia cavouri de crema noua de 2 lei,geanta sport matlasata UTC.Bijuterii nichel, arabesti, sfori filacterii gat bisericesti, cu cruce si ban plastic bisericesti si din lemn, agrafe, clesti par cordele, creion negru ochi KOHL,batic din bumbac merinos, colorat,bratara metanie Tiganesti Ilfov, batista,brosa martisor, ceas mana unguresc,maoiu al zeliot.
  Geanta cu penar geometric, portofel, penar acte cu calculator piata mic,vocabular, caiet,caiet mic telefon notite.
  Domnul ION ARGHEZI -Frunze vestede.Pantaloni costum export negrii, sau unguresti.SH.Mercerii rusesti-20 ani amintiri pangar.Crezi.Ochelari 0-2,5 lei drepti.Gandesc.

 6. Din 18 aprilie 2018, am devenit a 21-a țară din UE, pricopsiți cu o Cartă a Diversității. Ca membrii în cadrul Platformei Europene de Diversitate, ne-am umplut de principiile diversității și incluziunii, ce se vor o cultură organizațională „bazată pe respect reciproc, încredere, recunoaşterea și valorificarea diferenţelor și aptitudinilor individuale, precum și aplicarea non-discriminării și egalităţii de şanse în procesele decizionale și în managementul resurselor umane” – nimic despre merit, calificare, perfecționare sau excelență!
  Avem egalitate, incluziune, diversificare… dar n-avem de mâncare!

 7. In incluziunea domnului ED.CIOB, avem incluziune sociala ASR , ,, mancare spirituala,, dar pe,, criterii politice,, care sint partidul PNTCD bisericesco-taranesc.Afirm, ca sintem cu ingineria genetica , tot domnul zeliot…a sustinut in Plen, am construit,, casa de careti femeilor,, ca sa aiba ce lucra in venitul propriu personal al religiei socialiste.ex/10 lei lebade inserpuite, in Certificatul de nastere scrie Republica Socialista Romania acesta-i CIP-ul meu.Istoric.
  Ce da PNTCD?..pentru 30 lei lunar ultimul membru sau 1%, din salariul cuantificat in 2300 lei lunar , post de Arendas caraus istoric, din grindul Letea.De ce sa nu fug..ca ultimul membru cu 10%lunar al comunitatii adventiste in chitante Trezorerie vechime, când Casa de Pensii afiliata B.Penticostale ne primeste de la Registratura B.O.R?…punctul 732 lei lunar.In calcul in plus in septembrie 2021.
  Si ce se discuta?se discuta de cartea de munca de ziarist, vis a vis de evenimentele televizate in lipsa actelor de artisti de Sinecura, inseamna mult 15 mii lunar cu rechizitie soldati scriitura legalizata notariala plus amenda fisc Turism, pescuit…etc…cultura, dar nu vlogheri,in Senatul universitar in lipsa,poate Stenograme la Biserica Cantemir…asa ca uite evenimentele cu caramida in cap.
  Zic si io..barfitoare….in integrarea in MISA.[minciuna]….ramane Lucrator comercial 50%sovieticii ICRAL 91,[deseuri],legea Ferenda postul BOOMERANG,microlegitimatie microziar inscrisa in Carta cu ştampila ISU jandarmi, istoric VLASCA.
  Stadionul de unguri Rezervisti nedrepti, 10 ani amenda antitiganismul alb, 10 ani interzicerea libertatii religiaose Culte, 2, 6 ani inchisoare ca nu urmeaza Programul gratuit KOCH Bacil.
  Inchei….revin…!…

 8. Domnul zeliot eu sint cu tagma mea sociala de Burgheza…a afirmat ca a ajuns in gloria spanacului, si nu l-a mai apucat s-ar parea ca,, taranii, si el burghez…revirimente fenomene istorice.

 9. Asa ca-ti faci Sfanta Cruce , si fugi….ziaristii barbati obligatoriu sa stie sa intocmeaca borderou si proces verbal sa cunoasca justitia Contractului colectiv de munca, se duc la ,, lupta,, cu I.Q psiholog clinic rus spital judetean, in televiziunea nationala la lupta, sint actori , interpreti, spioni, urmaresc,, nedreptatea sociala franceza,, camatarii,,.

 10. Arta mea curent este feudalismul pretimpuriu stilul baroco-renascentist globii frontali genetici de Stanga…urme ramasite probe chimice…poate de dreapta, centru dreapta[hotii].

 11. Deci in Banda televizor, Daewoo carcasa neagra color, bagam Birouri de Munca Teritoriale si mancare si alte box-office, gen firmele de televiziune cu Factura postala pay point instalat zonal, de Edil,firma ORANGE TELEKOM, RDSS -RCSS CABLE LIN, INTRANET ROMTELECOM, SI ANALOG, sau mancare OPECA cu CUMUL sarbii-italieni, germani, rusi, si specialitati rare fine romanesti.KITUL USB mai nou din lemn in notebook, tot factura inclusa pay-point[inventii germani NEUROLOGIE].Barbatii.Iti da…daca ai carnet legitimatie de soldat in Vanzari…iti spun io ICONOMUL NEDREPT EVANGHELIC…[basme].

 12. Mai avem televiziunea rusilor din RELEU Carpati cercetari izotopi Parang TVR1,Difuzorul ATON radio,incheiem citatul cu parabolica Inchizitia Craiova Biserica Veche,radiot METRONOM GX britanici, [literatura comparata IMM], prin reteaua FAX PTTR.Are telefon.

 13. Platim la PROCURATURA la Clopotnita chitanta de 30 lei la sf Ion, luam unelte judecatoresti, fiabile, silentioase, ieftine la Seminarul sf Nicolaie plata pe un an cititul acatistului noaptea la 12 cantat pentru restituirea integrala 200 lei furturi si alte calamitati, viseaza urat ascuns real, scoti inelul ceasul mana cerceii, cordeluta doar acoperamantul cap si crucea gat cu banul din plastic sfintit.Premonitoriu.
  De stari de durere maxima provocate de izvodiri PARUL ROSU ardeti un bat de chibrit spuind Tatal nostru aprins il stingem la sfarsit intr-o ceasca mare,zicand de PARUL ROSU asa ardem trei bete idem, suflam de trei ori peste cana ca peste lumanarea aprinsa clatinam ceasca cu trei bete observam FORMA 1 minut se face CREDINTA bem juma din apa cu chibritele arse le punem in BOL de incendiu aruncam apa in coltul casii in curte in flori sau glastra.

 14. Ne lasa durerile…de alte dureri bijuterii netratate sonare si ceas mafie scoatem hartiile de pe corp, le punem bine, la trapeza, punem furou dedesubt si camasa din tergal.SF Pavel al NEOCEZAREII, facturier promotii CARTEA VIETII.

 15. In CHIVOTUL LEGAMANTULUI, de FECIORI si FECIOARE, din PAREPA si VLADIMIRESTI, DOMNUL VISHNU, este prea departe….Domnul SIVA deci!…….CAHUL, ISMAIL, si BOLGRAD, CETATEA ALBA, BALTI, HOTIN, CERNAUTI,Merenii NOI…sf Stefan cel VERDE 22/27 decembrie URSARII , cu FISCUL Domnul DUCA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *